JEANETTE LARSEN

Distributor

+47 92036106

foreverjea@flp.com

F.I.T. Boxes

HVA ER FOREVER F.I.T.

Made up of three powerful paks, C9, F15 and Vital 5, the Forever F.I.T. programs provide you with everything you need to look better and feel better. It starts with our foundational C9 program to jump start the journey to a slimmer and healthier you with supplement schedules, meal options and shake recipes.

F15 is the next step, which offers a personalized approach to fitness and nutrition. Choose a level that helps you achieve your goals and puts you on the road toward permanent change.

Vital 5 is the final and long-term step in the series for those who want advanced nutrition. It provides five Forever products that bridge nutritional gaps and provide key nutrients your body needs.

FORETAKET

Forever Living Products er et globalt multi-level marketingforetak med mer enn 9,5 millioner forhandlere, aktive i mer enn 145 land og genererer mer enn 2 milliarder dollar i årlig salg.

Forever Living Products og dets datterselskap er verdens største dyrkere, foredlere og distributører av Aloe vera. FOREVER er et vertikalt integrert foretak med kontroll over helheten; fra dyrket jord til fabrikken, til forskning og produktutvikling, til emballasje og transport. FOREVERS eksklusive helse- og skjønnhetsprodukter innen kost, hudpleie, vektkontroll, personlig hygiene og kosmetikk har forandret hvordan millioner av mennesker har det, ser ut og lever!

Din mulighet

Å ha kontroll over din egen økonomiske skjebne gjør at nesten alt du vil ha i livet, blir mulig. Hvis karrieren din ikke bringer deg dit du vil, tilbyr Forever Living Products deg en fantastisk mulighet til å endre kurs!

Hva har du å tape?

Hva er viktigere enn å tjene mer penger? Tid. Eller mer spesifikt, tid til å gjøre det du liker aller mest sammen med familie og venner. Arbeidet du legger ned på din Forevervirksomhet NÅ vil betale seg flere ganger i takt med at salget i ditt team av forhandlere hjelper deg til å få den tid og den inntekt du trenger for å leve det livet du vil. Forever Living har alle verktøy du trenger for å lykkes:

  • Kvalitetsprodukter
  • Utmerket supportpersonale
  • Fantastiske salgs- og markedsføringsverktøy
  • Opplæringer og seminarer
  • Incentives og bonuser for forhandlere
  • Omfattende foretakshjemmeside og personlige hjemmesider for forhandlere

Vi har tatt oss av forskning og utvikling av markedsundersøkelser, emballasjer, distribusjon, markedsføring og papirarbeid. Alt du trenger å gjøre er å dele disse velprøvde kvalitetsprodukter med dine kunder, og du vil komme til å skape din helt egen virksomhet!

Forever Living Products

FOREVER er dedikerte i å søke fram naturens beste kilder for helse og skjønnhet og tilby dem til verden. De er meget stolte over at de har gagnet millioner av mennesker verden over, og lover å fortsette sin jakt på kvalitet og fortreffelighet for at de på denne måten kan forsikre seg om at de fortsetter å gi deg det du trenger for å opprettholde den vitalitet du fortjener!

Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter for alle hudtyper og flott makeup som setter prikken over i-en! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høg kvalitet og 90 dager Fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
 
Her i min nettbutikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!
  • Epost: jeanette@foreverjea.com
  • Tlf: +47 920 36 106 

Min historie

Hei! 

Mitt navn er Jeanette Larsen, er 23 år og bor i Engelsviken, nærmere sagt Fredrikstad. Har samboer og en hund. Mye av fritiden går til jobben min som forhandler, da jeg trives veldig med dette. Ellers er jeg mye ute sammen med hunden min Leah, på 7 år. 

Jeg jobber som helsefagarbeider i kommunen og trives med arbeidet. Men jeg følte at jeg ville bestemme mer over mitt liv og min tid. Og gjerne tjene litt mer. En dag så jeg at en venn jobbet med forever living. Jeg tok kontakt med henne, og hoppet i det. Jeg fant fort ut at jeg likte produktene godt, så det var lett å anbefale de til andre, og etter en stund begynte jeg å selge de selv som en ekstrajobb. Nå arbeider jeg over 50 % deltid med min egen virksomhet og jeg trives veldig godt! Arbeidet er morsomt og jeg føler at det jeg gjør virkelig blir satt pris på. Jeg stresser mindre, har mer penger og kan i større omfang styre min tid, min inntekt og mitt liv. Og i tillegg har jeg blitt kjent med mange nye og opplevd masse, takket være forever living.

FOREVER har hjulpet millioner av mennesker verden over til å oppnå drømmer som de aldri trodde var mulige.

Forever har gitt meg sjansen til å dele med andre en utrolig mulighet og fantastiske produkter til hele verden. Jeg har oppnådd økonomisk uavhengighet og en bedre helse gjennom denne fantastiske muligheten. Hvis du mener alvor med din helse og vil ta kontroll over din økonomiske framtid, er FOREVER den perfekte muligheten for deg.